Sanovnik.bg»Мрежата»Барни»Единичен статус #591790
  • БарниБарнидобави отговор към форумната тема: Странните кошмарипреди 6 годиниКато бях малък (преди детската градина) имах много странни сънища. В продължение на месеци,не всеки ден разбира се.Като заспивах
    в съня ми аз бях заклещен от някакви малки маймуноподобни същества,които ме взимаха от телевизора и ме държаха "в плен" при тях.
    И съня приключваше винаги,когато организма ми започваше да се събужда,като черните маймуноподобни фигури ме връщаха обратно в леглото ,за да не заподозрат нещо родителите ми,че ме няма.

    Като пораснах малко ,някъде в детската градина + ,имах кошмари свързан с 3 робота различни на цвят.
    Аз ,баба ми и майка ми бяхме в някаква сграда.Майка ми беше,като препарирана на стола и не мърдаше,а баба ми зад нея и тя само седеше.Роботите влизат в едната стая и аз се затварям в другата,където са баба ми и майка ми.Червен робот се показва на вратата,която аз съм залостил,тъй като тя е с прозорче и всеки път се събуждах в тази част.
    Това съм го сънувал много често,един ден просто спрях

    Попринцип телевизия не гледам въобще вече,може да е вследствие от първия сън,тоест един вид съобщение,но за втория сън нямам идея.
    И други странни неща са ми са се случвали,но гледам да си живея спокойно,да си тренирам и уча.Въпреки всичко и до ден днешен не обръщам гръб на окултното,мистериозното и прочие.