Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименЯдох мухлясал хляб
Няма за какво да се притесняваш. И аз съм яла мухлясал хляб и нищо ми нямаше. :wink:
АнонименЗловещ мъжки глас и Кървава Мери
Всички се успокоили и дори се засмяли.Но това не било за дълго.В вратата се забил нож.Потекла кръв.Всичи се изплашили и се скрили.Слушали как Мери плачела и викала за помощ.Когато писъците спряли,те излезли и видяли един мъж и го попитали къде е мери.А тя изкочила отвън и извикала: - Страхливци! и те разбрали,че били изиграни отново.
АнонименЗловещ мъжки глас и Кървава Мери
Ноктите се впили в кожата на мъжа.Видял се скелета и мъжа избягал навън.котката го гонела из целия център.всички се успокоили и можели да си отдъхнат.започнали да се смеят и се разбрали тази вечер да преспят у Мери.Приготвили се,наяли се и легнали,без да подозират,че тази нощ щяла да бъде най - ужасната вечер в живота им...ти си наред
АнонименЗловещ мъжки глас и Кървава Мери
нова тема с нова история.много добре пишеш и частите си пасват .
АнонименЗловещ мъжки глас и Кървава Мери
Добър край! Свършихме романа! :ДД
АнонименЗловещ мъжки глас и Кървава Мери
Докато всички заспали. Оказало се че Мери била зла вещица. Тя излязла бавно от стаята и заключила всички. Никой нямало да се измъкне. След това Мери излязла с зловеща усмивка навън. Когато всички се събудили и се ужасили, защото видели :yawn: ...... Вие сте наред ps:
АнонименКъсно ли е вече?
Не е късно.Никога не е!Но се вбесявам като видя хартийки и боклуци на центъра!Кош4ето е там,а до него - боклука!!Но можем да спасим природата!Просто трябва да повярваме и да опитаме!!!
АнонименСимволи в съня ми
не знам какво означава.Много интересен сън.И както казваш,това са символи и си имат някакво значение.