Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Символи в съня ми

Символи в съня ми

• 22.05.13 03:22#1sunshinesunshineРегистрация: 22.05.13Град: КърджалиОтговори: 7Символи в съня миЗдравейте, бих се радвала, ако някой може да ми помогне с тълкуването на един странен сън, който сънувах скоро. Само да уточня, че не беше предизвикан от нищо през деня - филм или някаква случка от действителността, мисъл и т.н.

Сънувах, че съм в голяма стая, беше старинна с колони, таванът беше много висок и от тук започва странното - с момента на доближаване на дясната ми ръка (дланта) се появяваха множество ситно изписани думи, символи, които бяха очевидно на език, който не разбирам и по този начин целите стени (от горе до долу) се изписваха с тези символи, но само след като доближа ръката си до тях. В съня си не разбирах какво означават те, но имах чувството, че съм длъжна да продължавам да доближавам ръката си до чистата бяла стена.
    След това изведнъж видях мъртво много голямо куче, което беше одрано. Съжалявам, звучи много неприятно, но сънувах това, след което се събудих.
    Дано някой да може да го разтълкува.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.05.13 01:02#2лилилилиллииииииииииилилилилилиллииииииииииилиРегистрация: 20.05.13Град: ЦеровоОтговори: 9от: Символи в съня мине знам какво означава.Много интересен сън.И както казваш,това са символи и си имат някакво значение. ОтговорОтговор с цитат
  • 26.05.13 10:32#3wlinkwlinkРегистрация: 29.04.11Град: -Отговори: 38от: Символи в съня миПривет,

а имаше ли фин ветрец в стаята??

Ако се сетиш още нещо за съня пиши
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.05.13 12:10#4sunshinesunshineРегистрация: 22.05.13Град: КърджалиОтговори: 7от: Символи в съня миНе мога да си спомня да е имало, но мога да определя подобно усещане между ръката ми и стената. Защо?ОтговорОтговор с цитат
  • 26.05.13 01:49#5wlinkwlinkРегистрация: 29.04.11Град: -Отговори: 38от: Символи в съня миТоест лек ветрец между ръката и стената?
    Аз всъщност това имах предвид.

Това е светия дъх на бога който носи думите му.

Тоя сън не е просто гледка, а инструкция
    В енергията му има закодирана практика на която можеш да се научиш.

Явно си напреднала че си е сложно.
    А и щом стените са бели - сърцето ти е чисто.

Сърцето е храма на бога който трябва по описания начин да приготвиш ако желаеш.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.05.13 04:17#6sunshinesunshineРегистрация: 22.05.13Град: КърджалиОтговори: 7от: Символи в съня миАз също имах подобно усещане, но не посмях да го изразя в написаното, до сега не ми се е случвало да сънувам подобно нещо.
    Но какъв е смисълът на тази инструкция, защото символите бяха толкова много, а ми се струва, че бяха на древен език и логично не можах да ги разбера.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.05.13 04:25#7sunshinesunshineРегистрация: 22.05.13Град: КърджалиОтговори: 7от: Символи в съня миНе знам дали съм напреднала, но до скоро не вярвах в Бог, по-точно не можех да повярвам, макар че съм искала и съм се старала, но просто не го чувствах в себе си, а в последно време е точно обратното, започнах да се замислям над доста неща от живота, смисълът му и т.н., може би заради това сънувам подобни неща, по принцип съм здравомислещ човек и привърженик на логиката и разума, но ето, че един сън може да ти накара да мислиш поне малко по-различно.ОтговорОтговор с цитат
  • 26.05.13 06:10#8wlinkwlinkРегистрация: 29.04.11Град: -Отговори: 38от: Символи в съня миСпоко, ще разбереш всичко ако го искаш.

Инструкцията е самия сън.
    Енергията на видяното.

А какво точно ще научаваш всеки отделен път т. е. думите с времето ще се научиш да разбираш.

ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest