- 28.06.14 06:04#1Ядох мухлясал хлябХора днес си намазах филия с лютеница и шунка. Но остана ми една хапка и видях че хляба е мухлсал. Сега какво да правя? Нещо ще ми стане ли? Защото четох в един сайт това: , , Гърч и летален изход до 3 часа''. Мерси предварително
ОтговорОтговор с цитат - 29.06.14 01:18#2от: Ядох мухлясал хлябНяма за какво да се притесняваш. И аз съм яла мухлясал хляб и нищо ми нямаше. :wink: ОтговорОтговор с цитат
- 29.06.14 05:23#3от: Ядох мухлясал хлябЛелееееееееееееее добре,че не са били хлебарки.Ако си в Индия и това ще ядеш.Желая ти успех.ОтговорОтговор с цитат
- 20.08.14 09:53#4от: Ядох мухлясал хлябНе бива така да се подценяват мухъла и плесента. Те могат да живеят в тялото и да прави бъдещи проблеми. Обезвреждат се от черния дроб, но това го натоварва, а е възможно да не успее да се справи на 100%. Трябва да сте запознати с тези неща, защото някога те са били често срещани. Случвало се е често на вашите деди.
Мухъла има вкус и мирис. Когато го усетим в храната(не се лъжете, че не го знаете!) правилното решение е да изплюем цялото съдържание от устата преди да сме го глътнали. Това е най-елементарното, което може да се прави.
ОтговорОтговор с цитат - 25.10.14 06:12#5от: Ядох мухлясал хлябНай-добре е хляба да го ядат докторите, кучетата, маймуните, прасетата и селските лидери. От него се образуват идеални психари - тъпкачи, хората на хорото, с гордостта и шкембетатаОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest