Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименПомогнете ми! Защо все него?!
Здравей, разбирам какво ти е. Всъщност моята история е същата, дори е малко плашещо... Имам решение за проблема ти и знам как да ти помогна. Свържи се с мен по пощата. zdrave5566@abv.bg
Анонимен
Провери ли всичко в съновника? Скъсаните гривни, автобуса, брат ти и т.н. Все пак можеш да отидеш на гледачка. Гледай да не е циганка само. Дано ти помогне и успех! =)
АнонименПовтарящ се сън
С мен се случва същото. Един и съши сън вече години наред и аз съм на село и се събуждам точно преди да ме убият след залеза. Казват, че сънищата са спомени от предишен живот. Ако е така теб са те убили в храст, а аз съм разкъсана от вълци :x: :x: Може би, когато сънуваме някой познат в предишния си живот това се е случило с човек към който имаме същите чувства. Например сънуваш човека който харесваш. Щом това е спомен значи чувствата са същите и към този с който си бил в действителност в предишен живот. Същото е и с местата. Хах май много се оплетох а? Надявам се да разбра логиката ми. :wink: Това е единствения начин по който си го обяснявам. Съжалявам, че аз не мога да ти помогна с много =( Все още търся и други отговори на тази загадка. Всичко хубаво и успех! :y: