Sanovnik.bg»Форум»»Повтарящ се сън

Повтарящ се сън

  • 03.04.12 08:29#1ДианаДианаНовакРегистрация: 03.04.12Град: ВидинОтговори: -Повтарящ се сънОт 5-6 годишна възраст сънувам един и същ сън, но не постоянно, а 1-2 пъти в годината. Сънят е абсолютно същия и винаги свършва по едно и също време.

    Сънувам, че съм на село и има събор. Родителите ми са се събрали със съседи и си говорят. Аз съм още дете и със съседското момче започваме да се гоним, а то вече е привечер и нали гоним се и спираме, защото аз се набождам на един кактос,а зад този кактос има един много голям храст и изведнъж нещо ме сграбчва от храста и ме дърпа към него. Точно тука винаги ми свършва съня.

    Питах баба ми дали е имало някога на това място кактос и такъв храст и тя ми каза че е имало, но съм била много малка на около 4 години.

    Може ли да се разтълкува и защо го сънувам
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.08.12 10:47#2МариновМариновНовакРегистрация: 31.07.12Град: -Отговори: 3от: Повтарящ се сънС мен се случва същото. Един и съши сън вече години наред и аз съм на село и се събуждам точно преди да ме убият след залеза.
    Казват, че сънищата са спомени от предишен живот. Ако е така теб са те убили в храст, а аз съм разкъсана от вълци :x: :x: Може би, когато сънуваме някой познат в предишния си живот това се е случило с човек към който имаме същите чувства. Например сънуваш човека който харесваш. Щом това е спомен значи чувствата са същите и към този с който си бил в действителност в предишен живот. Същото е и с местата. Хах май много се оплетох а? Надявам се да разбра логиката ми. :wink: Това е единствения начин по който си го обяснявам. Съжалявам, че аз не мога да ти помогна с много =( Все още търся и други отговори на тази загадка.
    Всичко хубаво и успех! :y:
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest