Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименЕдин от странните ми сънища (формулиран като разказ)
Ще те разочаровам, но сънят ти не е нищо особено, не се впягай и не го мисли толкова. Просто се чувстваш недооценена, страхуваш се как те приемат околните, какво впечатление създаваш, не искаш да бъдеш объркана и това да си проличи.В реалността криеш истинската си съшност и навлизаш в пубертета,съветът ми е-просто се успокой, никой н еочаква от теб чудеса, бъди каквато си, успех !
АнонименСънувах дрехи
Има два варианта: 1)Мъжът, който е бил до теб ще е виновникът за клеветите, с които ще те набедят. 2)Нещо дребно ще доведе до клевети и обиди спрямо теб. И в двата случая ти предстоят вълнуващи събития, които ще ти донесат разочарование, обиди и може би болка... Успех!
Анонимен
Има два варианта: 1)Захванала си се с начинание (което е добро и те води където трябва), за което майка ти е съгласна и те подкрепя, но има много препятствия докато стигнеш целта си. 2)Просто брат ти те предупреждава да внимаваш с каквото (нещо,което те води в правилната посока на живота ти) и да е в моментното ти положение(може би замисъл,който имаш), има препятствия и опасност, при реализирането на които майак ти ще научи и ще страда за теб.
АнонименСънувах нероденото си дете.
Всички хора поне веднъж в живота си сънуват,че падат от високо,тези сънища са нещо като кошмарите,всички са имали такива.Така че не смятам, че има връзка. Според мен най - важното от съня ти са думите на детето, много лошо че не си ги спомняш. Съня, като цяло, ми изглежда като някакво предупреждение, навярно за важен аспект от живота ти, щом си го спомняш ярко и те "човърка". Какво значи обаче не мога да кажа. Може би трябва да се замислиш по-дълбоко, например какво означава за теб самата апартамента, как го усещаш в реалността и в съня, чувствата които си изпитала в съня, детето като символ, държанието му, незнам и аз.
АнонименОмразата на дух
На мен ми изглежда като чувство на вина спрямо някое момиче, може би приятелка. Или просто вина за нещо и по този начин подсъзнателно се наказваш.