Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименНека поговорим за рептилите!
Според някои теории рептилийте-хора са един от няколкото вида рептилий обитаващи Земята и също това е видът, който живее сред нас и събират информация за хората. Според тези теории рептилиите са се появили на Земята много преди хората. Сега те живеят под земната кора като не се знае защо са напуснали повърхността, но се знае че те не искат да се разкриват пред хората.
АнонименПрокудени - 5 глава
Историята е супер. Добре е че не разкриващ всичко наведнъж, защото така поддържаш интереса. Чакам с нетърпение следващата част.
АнонименВ края на пътеката
Браво, ставаш все по-добър. Само се надявам това да не е цялата история
АнонименКошмарни дни – Демони от миналото
Като цяло историята беше много хубава, но краят не беше на ниво. Първо, от къде се появи кучето. Второ, свърши много рязко - не се разбра какво стана с героите. Жива ли е Ели или е било халюцинация преди да загуби съзнание, всички ли са мъртви в селото и в болницата? Може да не си доволен от моята критика, но това е моето мнение. Продължавай да пишеш, справяш се страхотно. :y:
АнонименИгрите на страха! 12 и 13 глава
Историята ти е доста добра и макар да не си изпипала всички детайли, до момента ти се получава добре. Като цяло разказа ти ми хареса и бих искал да видя и продължение.