Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименНикой не ме подкрепя!
Никой за нищо не ти е длъжен, момко. На погрешен път си ако очакваш нещо от някого, било то и уважение... очакванията предшестват разочарованията. Според мен нямаш реална представа колко страдания, колко непоносими мъки има, имало е и ще има по този свят... нямаш и подобни опитности предполагам (не ти ги пожелавам), та да смяташ че е нужно някой да ти се притече на помощ за толкова прозаичен и несъществен казус. Нито имаш основания да си "отчаян", нито да "изискваш уважение". Приемай хората с техните недостатъци, обичай ги дори когато се почувстваш предаден от тях .Вярвай че всяка несполука е за твое добро и цени това, което имаш тук и сега. Съвет.
АнонименКакво ще стане, ако наруша обета?
Какво ли означава според теб "обет пред Бога за по-добър живот"? Какво си имал предвид? Трудно ми е така да ти дам съвет.Не е срамно да споделиш, но твоя воля. Ще опитам все пак - ако разбереш - разбереш, ако не - здраве да е.Така - не знам дали знаеш кой е господар в този свят (материалния).И често приятелю - успех в този свят е равнозначен на провал в другия свят.
АнонименЕдна мечта
Мечтите на повечето хора са неразумни желания, които ни правят зависими, правят ни привързани към тях.Правят ни роби.Мечтая да не искам нищо от този свят (да, имам земни желания) и от никого от този свят.Тук всичко е от пясък, всичко е нереално.Ако е рекъл Господ да съм здрав,иначе не.
АнонименКакво е молитвата?
Rafael : И защо трябва да се молим? Защото молитвата е най-важното нещо на този свят.Основата.Стига да имаш разумни желания, тоест - желанията на Бога, а не тези, които си мислиш, че са твои.Без молитва няма любов... няма мъдрост...
АнонименЖивотът ми няма смисъл
Първо, тази тема е обида за всички хора, които наистина имат проблеми. Цитирам Тайнствена - "моят живот ще бъде такъв еднообразен, скучен и самотен." - Че какво по хубаво от това? Второ и последно - В отговор не само на авторката на темата.Щастие ли търсите? Това ли е целта на живота ви?Ами ако щастието ви приспи и разруши, а злото ви пробуди?Ако скръбта и страданията ви направят по-разумни, по-мъдри... Живи и здрави