Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименЗащо концепцията за извънземни е табу?
Наистина е много повърхностно да се мисли,че ние сме сами в вселената . Със сигурност има и много много други , които са по напреднали от нас .. със сигурност има и някои които още не са стигнали нашето ниво . Според мен религиите са измислени за по - лесен контрол на населението . Сигурен съм,че на нашата планета живеят и други същества с по-висш интелект от нас . Не знам дали те са ни създали или не но мисля ,че те имат контрол над нас . Има много мистерии и загадки , и много различни теории по въпроса за произхода на човека, но все някъде се крие истината !
АнонименЗащо концепцията за извънземни е табу?
Коментара ти е излишен,щом нямаш какво смислено да кажеш по темата по добре да не беше писала . Нищо лично
АнонименЗащо концепцията за извънземни е табу?
/Златно Сърце/ Това което казах беше за /Михала/ !!! нямам нищо против теб ! даже подкрепям разсъжденията ти !!! станало е объркване ..
АнонименЗащо концепцията за извънземни е табу?
Интересно ми е ...... защо не са се провеждали повече мисии до луната след последната /известна/ през 9 август, 1976 година ! Какво има на луната ? Дали хората са открили нещо или някой ?
АнонименЧовечеството - под тайно робство или не?
В българските приказки и легенди,се говори доста често за змейове, които отвличали най-хубавите моми от селата. Те можели да променят облика си / добиват човешки облик /. Говори се и за деца на човек и змей , които имали човешки облик но и някой белези които имали само влечугите. ДРАКОНА / Змей, Ламя или Хала / присъства почти във всички култури . Например Гръцката : Тифон , Ладон , Сцила , Харибда и други . В библията е олицетворение на антихриста .А в Китай е символ на небесната мощ. Аз мисля ,че е напълно възможно да има рептили , които да са приели човешки облик и да живеят сред нас хората . Доколкото знам има теории,че земята е куха и ,че те живеят там или в тунели под земята .
АнонименЧовечеството - под тайно робство или не?
Разбира се, това са научно доказани факти . Написах го защото е просто теория която прочетох някъде . Аз мисля по скоро както ти каза , че ако има са някакви тунели или кухини .
АнонименИгрите на страха!
Доста добре написано ! Продължавай в същия дух .. трябва и книга да напишеш !!! :wink:
Анонимен10-те най-разпространени езика на планетата
Английският език може да е международен,но това не значи , че е най-говорим.Но ако съберем броя на хората, за които а роден език е английският , с тези, които без да им е роден език го говорят / като втори или трети език/, то тогава английският може и да е най-разпространения език в света, но е възможно и да е след китайския /мандарин/. Голяма част от хората, чийто роден език е испанският / освен тези в Латинска Америка и Испания/ , са имигриранти в САЩ, затова и там е голяма популацията на испаноговорящи. Затова испанският е на второ място .