Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименУсетих чуждо присъствие наистина!
Здравейте г-жо Рамба, искам да Ви кажа, че не само на Вас Ви се случва това, при мен се случи есента на 2013г за първи път когато се случи първия контакт това което сте описала се случи по абсолютно същия начин и с мен, че дори и повече това присъствие продължава и до днес, но е дълго за писане но сега и аз се чувствам по спокойна, че не съм сама в това бих казала потресаващо изживяване особено когато си сам самичък и нямаш близки до себе си. Ако желаете да попишем за това по обстойно пишете, с каквото мога бих Ви помогнала защото когато човек е сам и преживява нещо подобно се страхува и същевременно си мисли, че откача а има нужда да сподели с някого особено с някой, който е преживял същото.
АнонименАз ли полудявам или какво
Скъпа моя, не откачаш, а виждаш същества от други измерения,които са действителни, сега Земята преминава през квантов преход, тоест израстване на човешкото съзнание и навлизаме в нови измерения, където ще срещаме и същества на светлината, добронамерени и обичащи ни и такива, които са на тъмнината, които не ни мислят доброто, за това се помоли на Бог да е с теб, благодари му всеки ден и го моли да те пази, както и помоли и твоя ангел пазител. Също така може да усетиш и че те обсебва, ако е злонамерено, че все едно в теб има някой друг също, за това се моли и ЗАЯВИ, дали гласно или мислено, защото те могат да четат мислите съществата от другите измерения, дали поемаш по пътя на светлината или на тъмнината, но не се страхувай да направиш избор, вярвай в доброто и се моли с вяра, знай че не си сама и аз преминах през това, което ти писах, ще ти дам сайт на който можеш да прочетеш какво става в момента и не откачаш бъди сигурна. сайта е самосъзнание.ком, но ком е на латиница. Желая ти успех и ти изпращам, много, много любов!!!
АнонименКошмар със сълзи в очите
Здравейте, това което ви се случва е истина, сега човечеството навлиза в нов преход така наречения квантов преход, и ще има крайна дуалността на планетата Земя, всеки човек трябва да вземе решение по кой път да продължи по пътя на Светлината, Любовта и добротата или по пътя на тъмнината, за това сте била посетена и от добронамерени, и тъмни личности, които са от други измерения, но само сърцето ще ви покаже правилния път, не се страхувайте вярвайте в Бог и поискайте и дайте прошка на всички и на себе си, бъдете изпълнени с позитивни мисли и вярвайте в доброто, изпращам ви много, много любов!!! :blush: