Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименСън с дърво
На дали някъде в нета ще има тълкуване на такъв сън но ако това много те притеснява намери начин сам да помислиш над това и да се опиташ да го разтълкуваш....
АнонименСънувах отскубната под форма на кръст вежда
Какво е да сънуваш Вежди? 1. Видиш ли в съня си вежди или ги пипаш с ръка, означава че скоро те очаква щастие и късмет. 2. Сънуваш ли сърбеж на веждата, очаквай смъртта на близък човек, а видиш ли се в съня си с гъсти и черни вежди, значи ти предстоят парични постъпления, ако пък веждите ти са тънки и изписани, значи те очаква разочарование от професионален партиньор или колега. 3. Сънуваш ли се без вежди, значи ти предстоят сериозни и неизбежни проблеми на работното място. 4. Сънуваш ли, че си скубещ веждите, значи ти сам си усложняваш живота и си навличаш неприятности. Намерих го в този съновник. Дано да ти помогне !
АнонименМиналата година видях НЛО
Поне от това което разбрах от историята ти, ти казвам че имаш огромна фантазия !
АнонименСън с мъртвец
Какво е да видиш насън Мъртвец, мъртъв? 1. Видиш ли насън как спускат мъртвец в гроб, ще се разделиш с някоя надежда. 2. Сънуваш ли, че мъртвецът в съня ти е непознат, означава избавление, а ако е близък, ще бъдеш здрав. 3. Сънуваш ли, че си мъртъв, ще се радваш, чакат те успехи. 4. Дава ли ти насън мъртъв човек нещо, ще имаш късмет. 5. Видиш ли насън мъртвородено дете, значи трябва да се пазиш от нечии зли намерения. 6. Сънуваш ли, че мъртвец е жив, пази се от болести. 7. Говориш ли в съня си с мъртвец, в семейството ще има смъртен случай. 8. Видиш ли жив човек като мъртвец, в дома ти ще царят разбирателство и щастие. Намерих го в този съновник. Дано да ти помогне !
АнонименУбих дядо си на сън
Какво значи ако видиш насън Убиване, убийство, убиец, убиваш? 1. Убиеш ли в съня си някой без да искаш, значи трябва да си по – въздържан и предпазлив, да контролираш нервите си. 2. Ако сънуваш, че нарочно убиваш някого, значи ти предстои да получиш облаги и да забогатееш по нечестен начин. 3. Сънуваш ли убит, значи ти предстои да осъществиш намеренията си. 4. Видиш ли убийство насън, значи ще преживееш промяна, която не ти харесва. 5. Опитва ли се някой в съня ти да те убие, значи ще бъдеш здрав, ще имаш сили за работа и дълголетие. 6. Сънуваш ли, че някой убива насекоми, значи можеш да имаш доверие на съдействието на приятели на работното място. 7. Убиваш ли насекоми насън, значи ти предстои да се оправиш с неприятностите си сам. 8. Убиваш ли животни насън, означава че отблъскваш и неприятели и приятели от себе си. 9. Говориш ли или видиш в съня си убиец, значи ще позволиш да те използват. Намерих го в този съновник. Дано да ти помогне !