Sanovnik.bg»Мрежата»Слънчеви лъчи»Моите форумни постове
Слънчеви лъчи
Слънчеви лъчи
Новак

Моите форумни постове

Слънчеви лъчиДали той беше прав
Погрешно си разбрала майка си. Жената вероятно се опитва да те предпази от нова болка. Тя е майка - боли я, че страдаш. Сигурна съм , че се опитва да те предпази, повярвай ми. Най-лесният начин да угодиш на всички е да се изнесеш и да се опиташ сама да се справяш в живота.Но не е лесно да го направиш. повярвай ми. Идва обаче един момент, в който всички ще те възприемат като самостоятелен, отделен индивид, който си подрежда сам живота и няма да посмеят да ти се бъркат тогава ще разбереш, че въпреки трудностите в началото на самостоятелния ти живот , всичко си е заслужавало... Аз постъпих така още на 19 години. Да, трудно беше. Да, гладувала съм. Но и ДА, днес всички гледат на мен с респект и никой не ми се меси в живота! Сила, смелост и успех ти желая!
Слънчеви лъчиСтранна случка - чувах как диша до мен
На мен ми се е случвало да чувам гласът на починалата си много отдавна баба, който ме зовеше по име... Отдавам го на слухови халюцинации Ще живееш, споко !
Слънчеви лъчиБаба ми гледа и познава
И аз гледах на карти. За съжаление познавам... Започнах на игра - четях в една книга какво е значението на картите и в един момент нещата просто сами ми изникваха в съзнанието. В повечето случаи даже това, което казвах коренно се разминаваше с описаното в книгата значение на съответната карта. Това просто или го има в теб, или го няма. Не се учи. Също така ми се е случвало и да гадая сънища. Да сънувам и да се сбъдва. Да предчувствам лоши събития, но за съжаление малко преди да се случат т.е. много късно за да се избегне ситуацията. Сега не докосвам картите. Страх ме е да не позная. Но от интуицията си човек няма как да избяга и продължавам да познавам какво ще се случи, уж на майтап изразявайки предположение, но всъщност аз знам просто, че така е писано... Не е ясно от къде ми е тази орисия.