Какво вещаят сънищата за различните билки и подправки

Билки насън

Несъмнено билките и подправките правят живота ни по-ароматен и вкусен. Но какво означава, ако ги сънуваме? В повечето случаи сънуването на билки означава, че въпреки че имате някои досадни тревоги, нещо добро ще излезе от тях.

Отровните билки могат да предупреждават, че има хора около вас, които умишлено се опитват да ви навредят. Билки и подправки в съня ви могат да означават също, че имате силни, лоялни приятелства и добре се справяте финансово в живота си.

Ето как да тълкувате съня си, ако ви се е присънило някоя от следните билки и подправки:

Босилек насън

Сънуването на босилек символизира любезността и любовта. Ако е разцъфнал, значи ще ви споходи семейно щастие. Ако е без аромат, предупреждава за трагедия и смут, които идват в живота ви.

Джинджифил насън

Джинджифил

Сънуването на джинджифил е знак, че се чувствате сигурни и удовлетворени от това, което сте постигнали. Той може също да предупреди, че трябва да подправите живота си с малко повече емоции.

Кимион насън

Ако видите в съня си кимион, то това символизира благополучие. Нещо, в което инвестирате, ще ви се отплати. Може и да означава, че ще видите стар приятел, който ще се върне в живота ви. Събирането на кимион от градината показва, че трябва да обърнете повече внимание на здравето си.

Копър насън

Копър насън

Копърът във вашите сънища може да символизира взаимоотношенията ви с хората, които са най-важни за вас. Той е знак, че може да се наложи да отделите повече време за почивка и релаксация заедно с тези, която обичате. Ако сте сами, скоро може да срещнете сродната си душа. Ако сънувате, че подправяте храна с копър, бъдете по-внимателни с парите. Миризмата на копър в съня показва, че ще успеете, но с много трудности по пътя си. Ако поливате копър, семейството ви може да се увеличи. Ако работите в градина, обрасла с копър, вашите мечти ще се сбъднат. Изсъхнал копър в съня предупреждава за неприятности.

Кориандър насън

Кориандърът в съня показва, че имате щастлив и стабилен живот и се радвате на добро здраве. Кориандърът може да означава, че ще постигнете успех и ще бъдете възнаградени за труда си.

Лавандула насън

Лавандула насън

Лавандулата символизира щастието и успеха. Ако ви се присъни, то животът ви ще се подобри значително. Миризмата на лавандула в съня е знак, че ще постигнете успех във всичко, което е важно за вас. Получаването на лавандула като подарък носи късмет и нови възможности.

Лайка насън

Сънуването на лайка е знак, че искате да се възстановите от травматичните събития в живота си. Тя вещае промяна. Ако си купувате или берете лайка в съня, е на болест. Ако сънувате, че пиете чай от лайка, ще живеете дълъг и здравословен живот. Разхождайки се през поле от лайка в съня, символизира освобождаване от физическа и емоционална болка.

Магданоз насън

Магданоз насън

Сънуването на магданоз предвещава, че ще жънете успехи и ще бъдете добре възнаградени. Засаждането на магданоз може да означава, че ще се откажете от нещо. Ако си купувате магданоз в съня, ще реализирате мечтите си, а ако го берете –ще сте здрави. Ако миете магданоз в съня си, очаквайте щастлив семеен живот.

Магарешки бодил насън

Ако в съня си се убодете на магарешки бодил, значи някои ви завижда. Ако сънувате цяло поле с магарешки бодили, то подгответе се за много трудности и премеждия.

Мащерка насън

Мащерка насън

Ако видите насън мащерка, ще се радвате на любящо семейство и добра позиция в живота. Отрязаната мащерка е знак, че стресът и размириците скоро могат да се изпречат на пътя ви.

Мента насън

Сънуването на мента обикновено е положителен знак. Ако я берете или употребявате, ще се радвате на добро здраве. Миризмата на мента в съня предвещава бързо забогатяване.

Риган насън

Риган насън

Ако в съня си усетите аромата на риган, ще се възстановите бързо от някаква болест. Засаждането на риган е знак, че ще се сдобиете с дете.

Розмарин насън

Ако сънувате, че някой ви дава розмарин, това означава нещастие в дома. Тази подправка може да символизира страдание, тъй като обичан човек може да ви изостави. Цъфтящото растение с розмарин в съня ви може да означава, че скоро ще имате предложение за брак.

Хрян насън

Хрян насън

Ако сънувате хрян, ще се срещнете с интересни и забавни хора. Той също може да означава, че съвсем скоро ще имате успех. Ако жена види в съня си хрян, някой ще флиртува с нея. Храненето с хрян може да означава, че имате таен обожател.

Шафран

Сънуването на шафран може да предупреди за неуспех или болест. Може да означава също, че имате врагове и недоброжелатели.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати