Знаци, че духове се опитват да контактуват с вас

1 от 5 Снимки

1. Странни докосвания


Струвало ли ви се е някога, че докато спите, някой ви докосва леко или присяда до вас? Това не е плод на фантазията ви. Просто душата на ваш родственик още блуждае наоколо.

Макар и веднъж преминали в света на сенките, душите на покойните хора могат да потърсят компанията на живите си близки. Причините за това явление са от съвсем различен характер.

Обикновено обаче го правят, защото определено присъствие им липсва и те искат да го почувстват отново. Вариант е също така вашите починали родственици да усещат, че имате нужда от тяхната подкрепа и затова да търсят връзка с вас.

Не е изключено и да се опитват да ви предупредят за надвиснала над вас опасност. Много хора споделят, че са избегнали инцидент именно заради послание на дух.

И макар виденията, блуждаещи около нас, често да ни изпращат знаци, ние имаме навика да ги пренебрегваме. Ако не желаете това да се случва с вас в бъдеще, вижте няколко признака, че дух търси вниманието ви. Разгледайте галерията и разберете как да различавате посланията от отвъдното.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати