Слънчево затъмнение в Лъв! Ето как ще повлияе на зодията ти

Частично слънчево затъмнение

На 11 август в 12 часа на обяд на някои места по света ще станат свидетели на частично слънчево затъмнение. Луната и Слънцето ще застанат на една линия в Лъв, което ще отключи силно напрежение за някои от знаците.

Движението на Луната съвпада с това на Слънцето, като естественият ни спътник ще застане в права линия между Земята и звездата в нашата система. Луната ще се намира пред Слънцето и ще създава илюзията, че го закрива частично.

Периодът на затъмнението ще ни прави по-чувствителни и емоционални, а действието на феномена ще се усеща до 13 август. Вероятно е по-трудно да намираме баланс между егото и емоциите си.

По-склонни ще сме да виждаме събитията единствено през своята призма, без да се съобразяваме с чувствата на другите. Ще ни липсва нужната толерантност, за да разберем и да съчувстваме на околните.

Внимавайте да не започнете проекти, следвайки силния си ентусиазъм, защото всичко, което не е добре премислено, ще се провали. Проверявайте информацията и фактите, преди да действате.

Слънчево затъмнение в Лъв! Ето как ще повлияе на зодията ти

Следващите дни са по-подходящи за равносметка, анализ на минали събития, поставяне на нови цели и търсене не урок в предимно грешки и разочарования.

Затъмнението ще се усети най-силно от фиксираните знаци – Лъв, Водолей, Телец и Скорпион. Ако сте тази зодия или асцендентът ви е някои от тези знаци, следващите дни ще са доста напрегнати за вас. Може да се чувствате притиснати от обстоятелствата или да сте по-склонни към гневни изблици.

За хората с асцендент или зодия Везни и Близнаци ще са предразположени да анализират любовния си живот и разочарования от миналото. Овните и Стрелците може да потънат в негативизъм и да търсят отдушник за силните си чувства.

При хората с асцендент или зодия Дева и Козирог ще настъпят събития, които ще ги накарат да тестват приятелите си, а при Раците и Рибите са възможни финансови спънки, заради които ще се наложи да затягат коланите.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати