Смразяващо! Дете разказа за предишния си живот и нелепата си смърт

Прераждане

Съществува ли живот след смъртта? Можем ли да се преродим и да се върнем в този свят в друго тяло? Това са все въпроси, които измъчват ума ни от хилядолетия и на които учените трудно могат да дадат категорични отговори.

И макар рационалният човек да отказва да приеме вероятността за прераждане, много хора, говорещите убедително за миналия си живот, доказват, че то съществува. Такъв е и случаят с дете от Индия, което поразява близките си с разказите си.

С израстването си момченце от индийско село се държи все по-странно. То не иска да приеме името, което семейството му е дало, и се нарича по друг начин. Освен това непрекъснато говори за свой живот в друго населено място.

Първоначално близките на момчето не обръщат голямо внимание на приказките му. Мислят си, че като всяко дете наследникът им е с необятно въображение. Но чудатите разкази на хлапето не спират, а дори стават все по-детайлни.

Мъникът не само бъбри за този свой друг живот, но разправя и как е починал. Той твърди, че е загинал, след като при прибирането си от училище е прегазен от автомобил. Кървавия инцидент момчето описва съвсем подробно и думите му карат родителите му да се замислят.

Индийци

Опитвайки се да разберат какво се случва с наследника им, те споделят случая с различни познати и започват да разследват. В крайна сметка достигат до информация, потвърждаваща думите на момчето.

Откриват, че в града, за който детето им непрекъснато говори, наистина е имало подобен инцидент. Открити са много прилики между тяхното дете и това, което е загинало в катастрофата, а най-невероятното е, че двете деца са с идентичен почерк.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати