Знамение! Какво ще ти се случи, ако се появи котка пред дома ти

Знамение! Какво ще ти се случи, ако се появи котка пред дома ти

Ако живеете в къща, то поне веднъж ви се е случвало пред вратата ви да се появи непозната котка. И вероятно първото, което ви е дошло наум, е било, че това бездомно мъниче търси храна, закрила и ласки, тъй като навън животът е прекалено опасен.

Според мистиците обаче появата на коте пред дома ви може да се разглежда и по друг начин. Някои теории, свързани със свръхестественото, определят котката като магическо създание, което променя съдбата на своите стопани.

Котките се считат за магически същества от хилядолетия. В много древни култури се е смятало, че те са проводници на енергия и са живи талисмани. Могат да лекуват от заболявания и да предпазват от лоши мисли собствениците си.

Считало се е още, че ако котка се появи пред даден дом, тя ще го освободи от лошите вибрации и ще донесе късмет, здраве, хармония и щастие на неговите обитатели.

Затова ако видите писана пред жилището си, никога не я гонете. Дори и да не можете да я приберете вътре, нахранете я и дайте вода. Животното ще оцени усилията ви!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати