sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Лесно гадаене с хляб ще предскаже бъдещето ти

Лесно гадаене с хляб ще предскаже бъдещето ти

1 от 8 Снимки
1. Моментът е подходящ за поставяне на цели и укрепване на позициите ви пред вашия работодател. Ако се стремите към по-високо заплащене, сега е времето да се преборите за него.

Гадаенето с хляб е лесен начин вие и близките ви да узнаете своето близко бъдеще. Той напомня много на баниците с късмети, които приготвяме в периода на Коледа и Нова година.

За да извършите кулинарното гадаене, трябва да приготвите тестено изделие и да сложите вътре листчета, на които сте написали определени послания. Няма точна рецепта, по която да направите питката.

Не е задължително дори да е точно хляб – може да е и някакъв тестен сладкиш. Важно е само да приготвите блюдото си с цялата си положителна енергия и да го сторите в момент, в който сте спокойни и здрави.

В галерията ни можете да видите примерния текст, който да напишете на всяко от листчетата /може и само съответната номерация/. Вложете хартийките с предсказанията в хляба, изпечете го, а след това го нарежете на парчета.

После поканете всеки от семейството да си вземе от него. Въз основа на това, което пише на листчетата, изтълкувайте какво ви предстои в бъдеще. Вижте как да гадаете бъдещето с хляб.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати