Подстригването пречиства енергията и преобразява живота

Подстригване

Когато приключат нещастна връзка, много от дамите променят визията си и най-вече своята прическа. Това не е просто отчаян вик за внимание, а по-скоро инстинктивно очистване от лошата енергия, която са натрупали по време на своето несполучливо партньорство.

Косата е сред най-мощните женски оръжия. Още преди векове древните народи са смятали, че тя е проводник на много силна енергия, с която дамите привличат противоположния пол. Но именно косата действа и като своеобразен щит за жената и първа поглъща отрицателния заряд около нея.

Когато дадена дама има много врагове, завистници и недоброжелатели, това се отразява първо на нейната грива. Тя попива лошата енергия и в резултат на това започва да капе, да се къса, посивява или губи първоначалната си привлекателност, смятат специалистите по езотерика.

За да се изчисти жената от негативното, трябва да се подстриже. Предполага се, че цялостното премахване на косата има лечебна сила и преобразява живота. Избавя от черни магии и заболявания.

Положителна енергия

Разбира се, дамите рядко се решават на такава радикална стъпка и обикновено просто подстригват краищата си. Но добрата новина е, че този подход също помага. Просто трябва да се прилага по-често, за да е ефективен.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати