Дева Мария избуя върху стадион в Русия

Дева Мария избуя върху стадион в Русия

"Много пъти сме правили въздушни снимки на Ейск, но никога не сме снимали местния футболен терен. Когато решихме най-накрая да сторим и това, ахнахме. Върху игрището имаше изображение на Дева Мария".

Това разказва пред руския вестник "Комсомольская правка" главният редактор на в. "Деловой Ейск" Александър Дорошенко. На снимките, направени на 300 метра височина, ясно се различават лицето на жена с ореол над главата.

Ейск е курорт на брега на Азовско море, петият по численост град в Краснодарский край. В града живеят около 88 хиляди жители.

"Решихме да се уверим в изображението на снимките, които направихме. Зададохме координатите на стадиона и в програмата Google Earth. И отново не повярвахме на очите ти. Образът на Божията майка отново беше там", продължава разказа си журналистът.

"Показахме снимките на местните свещеници. Някои от тях казаха, че изображението повече прилича на Св. Екатерина, отколкото на Дева Мария. Изображението не е съвсем ясно и следователно не могат да се направят категорични изводи. Но самият факт, че почти в центъра на Ейск се появява този лик, дано означава, че градът ни е защитен от бедствие", размишлява Дорошенко.

Колегите от "Комсомольская правда" се чудят дали, ако националният отбор на Русия не бе играл квалификациите си за Световното първенство в ЮАР през това лято, нямаше да спечели визи за футболния форум.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Диди
Диди
10.08.2013 18:50
Хахахаха та Комсомольская правда още ли съществува ))) Мислех, че и Комсомолът си е отишъл с Перестройката хахаха Ей, весёлые ребята сте в това онлайн издание )))))
2
0
аз
аз
10.08.2013 00:13
46°43'3.11"С 38°16'50.37"И ето го стадиона в Ейск Краснодарск. Престанете да пишете глупости! Нищо подобно не се вижда...разчитате само на посещения в сайта ви от хора които не биха си направили труда да проверят информацията. Журналисти...видели..нищо конкретно. Ако от това си изкарвате посещенията...срамна работа
1
0
Evgeni
Evgeni
09.08.2013 17:49
Е дайте да ги видим тези снимки и аз мога да напиша, че вкъщи си отглеждам дракон.
1
0
lilly alex
lilly alex
01.04.2011 10:54
Един предмет в тяло, докато не бъде поставен там, на избрано място, няма как да е там.
1
0