Сбъднете желанията си само с пръстен! Ето как

2 от 5 Снимки

Показалец


Ако мечтаете за успешен бизнес, слава и по-добри лидерски качества, поставете пръстен на показалеца. Така ще си осигурите желаното.

Пръстенът е аксесоар, който издава отношението ни към модата. Поставянето на красиво бижу винаги допълва визията и ни прави още по-привлекателни за противоположния пол.

Пръстените обаче не са просто обикновени накити. В миналото се е смятало, че те притежават магически свойства и са в състояние да изпълняват желания. Неслучайно присъстват в различни старинни заклинания и ритуали.

Ако искате и вие да се възползвате от необикновените свойства на пръстените, не е нужно да сте специалисти в извършването на магически обреди.

Все пак това си е цяла наука и не всеки е запознат добре с нея. Достатъчно е обаче да знаете, че можете да сбъднете определени свои копнежи в зависимост от това на кой пръст носите своето любимо бижу.

Прочетете следващите редове, за да узнаете в какви сфери помагат различните разположения на пръстена. Не е изключено да се окаже, че трябва да смените мястото му на вашата ръка или пък да си купите още един пръстен, в случай че имате няколко желания, които се стремите.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати