Какво означава, ако бенките ви образуват триъгълник

Какво означава, ако бенките ви образуват триъгълник

Бенките са кожни петънца, които се появяват по лицето и тялото ни. Някои смятат, че те ни придават чар, а други ги намират за грозновати и предпочитат да ги премахнат. Трети пък вярват, че в бенките е закодирана определена информация и чрез тях се определя характерът на даден човек, както и неговата съдба.

Бенките съществуват в човешките гадания от незапомнени времена. Смята се, че от големината на бенката зависи каква роля играе в човешкия живот. Ако е по-голяма силата ѝ е по-мощна.

Формата и изпъкналостта на образованието също е от значение при гадаенето по бенки. Ако бенката е плоска, очаквайте ядове. Същото се отнася и ако е с продълговата форма. От друга страна, бенките, които са като зърно, се считат за предвестници на добрия късмет и щастието.

Фигурите, които няколко бенки образуват, при струпването си, също се считат за важни. Триъгълникът е една от тези форми. В някои общества в миналото се е смятало, че жените, които имат бенки, образуващи триъгълник, са вещици и съответно те са били преследвани и убивани.

Но в последствие това схващане е било отхвърлено. После се е появило твърдението, че бенките, формиращи триъгълник, обуславят щастлива съдба и много постижения. Те предсказват, че човек може и да има трудности в своя живот, но все пак късметът няма да му изменя и в крайна сметка ще постига целите си.

Бенките, подредени в зигзагообразна форма, пък предсказват тежка съдба, неприятности, мъки. Хората, които ги имат, определено трябва да са много внимателни и да се пазят от недоброжелатели.

Хората, които имат бенки, образуващи квадрат, се считат за подредени, точни и уравновесени. Те са доста прилежни и дисциплинирани. Очакват, че и околните ще са такива, но често биват разочаровани.

Три или повече бенки, образуващи права линия, е знак, че даден човек ще има верни приятели, които ще са с него и в добри, и в трудни моменти.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати