Последните предсказания на Распутин ще ви оставят безмълвни

1 от 5 Снимки

1. Третата световна война


Преди да бъде убит, Распутин е говорел за три змии, които бавно ще водят човечеството към унищожение. Предполага се, че е говорел за световните войни, тъй като Първата и Втората наистина могат да бъдат сравнени със змии, довели до опустошение. Твърдял е също, че тези три змии ще предизвикат най-кървавите времена в човешката история.

Името на Григорий Распутин е толкова известно, колкото и на последното кралско семейство на Русия. Причините един обикновен селянин да се остане в историята, са няколко, но това, което не спира интереса към него, са неговите прословути предсказания.

Освен като народен лечител, лекуващ от хемофилия сина на император Николай II, Распутин е бил известен и със своите пророчески способности.

Според историческите свидетелства загадъчният руснак е успял да предскаже своята смърт и тази на Романови. В последните си дни той неколкократно е заявявал, че прегръща живи мъртъвци. Казвал е също, че краят на Руската империя е близо, а новото управление ще донесе реки от кръв и нова война.

Много по-любопитни обаче са последните пророчества на Распутин, отнасящи се до бъдещето. Може да ги прочетете в нашата галерия.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати