Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Гадаене с камъчета отговаря бързо на въпросите ти

Гадаене с камъчета отговаря бързо на въпросите ти

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k257
Гадаене с камъчета отговаря бързо на въпросите ти

Ако искате да разберете какво ви очаква в близкото бъдеще, можете да извършите едно много лесно гадаене с камъчета. То ще ви даде отговор на въпроси от различен характер, така че ако ви мъчат любовни, финансови или други тревоги, спокойно си послужете с метода.

Преди да пристъпите към самото гадаене, подберете три камъчета. Не е важно от какъв произход са те, но е важно да си приличат по големина и форма. В същото време те трябва да са в три различни цвята.

Едното трябва да е много тъмно, другото много светло, а третото да е в цвят, който е междинен. Черно, бяло и сиво камъче например биха ви свършили чудесна работа.

Когато сте готови с избора си, усамотете се накъде навън, така че да не ви смущава никой и нищо. Потопете се в мислите и формулирайте наум въпроса, който ви вълнува (например: Харесва ли ме Георги? ), като едновременно с това разбърквате камъчетата в дясната си ръка.

След това ги хвърлете зад гърба си и проверете тяхното разположение. Ако светлият камък е по-близо до този, който е в междинен цвят, то отговорът на въпросът ви е положителен.

Ако обаче сивият камък е по-близо до черния, значи камъчетата отговарят отрицателно на въпроса. Ако и трите елемента са на сравнително еднакви разстояние един от друг, моментът не е подходящ за гадания и е по-добре да не размишлявате по тази тема.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest