Гадание с листчета ще даде бързо решение на проблемите ви

Гадание с листчета ще даде бързо решение на проблемите ви

Има много начини да узнаете какво ви очаква в бъдещето и как да решите проблемите си. Гадаенето с листчета е един от тях. Бързо и лесно, то може да се направи от всеки и да му даде правилната насока в живота.

За да извършите гаданието, най-напред трябва точно и ясно да формулирате наум проблема, който ви тревожи. След това на шест еднакви листчета да изпишете с химикал различи варианти, с които можете да решите дадения въпрос.

Сгънете листчетата и ги поставете в купа. После към шестте парчета хартия добавете и седмо, върху което нищо не сте писали. Залейте хартийките с вода и повторете на глас въпроса си. Наблюдавайте кое листче ще изплува най-напред.

Побързайте да го хванете и да видите кое ще е решението на проблема ви според Вселената. Ако ви се падне празната хартийка, по-добре обмислете още малко въпроса и не бързайте с действията. Ако пък нито едно от листчетата не изплува, приемете, че денят не е подходящ за врачуване и повторете упражнението следващата седмица.

И още нещо важно! Когато изпълнявате практиката, се уверете, че сте сами в стаята, в добро здраве сте и се чувствате напълно спокойни. Не се опитвайте да извършвате гаданието, ако не се чувствате добре или сте разсеяни.

Има риск врачуването да не даде точни резултати. Същото може да се случи и ако не вярвате достатъчно в силата на тази практика.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари