Всичко е предопределено! Вижте с каква мисия е дошла котката ви при вас

Всичко е предопределено! Вижте с каква мисия е дошла котката ви при вас

1 от 12 Снимки

Януари


Котката се явява в живота ви, за да ви послужи като пример за смелост и непримиримост. Вие се нуждаете от повече енергия и самоувереност както в професионален план, така и в личния живот. Появата на животинчето може да е знак, че спешно трябва да си намерите партньор, защото самотата започва да ви се отразява много зле.

Котките не се славят като най-добрия приятел на човека. За разлика от кучетата, които са известни със своята лоялност към стопанина си, писаните са доста своенравни, разглезени, непредсказуеми и дори мистериозни. Правят каквото си искат и не се съобразяват ни най-малко с повелите на своя собственик и наложените забрани.

И макар писаните да са трудни за укротяване, не си мислете, че тяхната поява в нашия живот е напълно случайна. Тези магически същества са ни изпратени от един по-висш разум, за да изпълнят определена мисия.

Тяхното пристигане при нас е било предопределено, а според астрологията месецът, в който те сме ги срещнали за пръв път, разкрива какво е задачата им.

Ако и вие искате да разберете по каква причина вашата котка е била изпратена в живота ви, разгледайте нашата галерия. Там ще откриете мисията на котката според различните месеци от годината.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати