Лесни магии в новогодишната нощ за пари, любов и късмет

1 от 4 Снимки

1. Олтар у дома


На него може да палите тамян, да поставите цветя или камъчета – това привлича сполуката и късмета. Нека домашният ви олтар се превърне в сърцето на къщата. Така той ще разпростира енергията във всички стаи равномерно. Олтарът е микс от четирите елемента от природата: вода, земя, въздух и огънят.

Ето защо просто може да сипете в малка чинийка вода, да поставите едно кварцово камъче, тамян и свещ. Спрямо цвета на свещта привличате различни благини - бялата е за мир в дома, розовата е за любов, зелената – за пари, синята за излекуване, а жълтата - за интелектуална концентрация. Добавете към олтара торбичка или стъклено шишенце със сол, за да бъде защитен домът ви от несполуки.

Последният ден и най-вече нощта на 31-ви декември срещу първия ден на настъпващата година са магически. Използвайте пълноценно тази пролука, за да си подсигурите късмет, любов и пари през следващите 365 дни и Новата година.

Триковете, които може да използвате на Нова година, привличат късмета на ваша страна. Той зарежда вас, дома ви и близките ви с енергия.

Ритуалите в новогодишната нощ, които малцина си спомнят днес, идват от келтския и средиземноморски фолклор.

Разгледайте нашата галерия и се запознайте с техните обичаи и ги приложете и във вашия дом, за да привлечете парите, любовта и късмета – няма да сгрешите.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати