Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Лесни магии в новогодишната нощ за пари, любов и късмет

Лесни магии в новогодишната нощ за пари, любов и късмет

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
2 от 4 Снимки

2. Сбогувайте се с 2023-та


Без значение какво ви е донесла годината – трябва да излезете с добро от нея. За целта поставете във ваза стрък нечетен брой червени цветя, за да отдалечите завистта. Преди вечеря, за да привлечете любовта, облечете нещо червено. Ако ли не просто завържете червена панделка на колана или на китката си. На празничната трапеза под всяка чиния трябва да има банкнота. Всеки трябва да прибере своята, като амулет за привличане на късмета, парите и успеха.

За да привлечете радостта и материалния успех, часове преди настъпването на новата година в чашата си с шампанско пуснете златно бижу. Вдигнете тост за новата година и изпийте шампанското, а след това хвърлете и счупете чашата. Това ще разпръсне отрицателната енергия и ще донесе само радост през следващите 365 дни.

Наближава последният ден от старата година. Последният ден и най-вече нощта на 31-ви декември срещу първия ден на настъпващата година са магически. Използвайте пълноценно тази пролука, за да си подсигурите късмет, любов и пари през следващите 365 дни и Новата година.

Триковете, които може да използвате на Нова година, привличат късмета на ваша страна. Той зарежда вас, дома ви и близките ви с енергия.

Ритуалите в новогодишната нощ, които малцина си спомнят днес, идват от келтския и средиземноморски фолклор.

Разгледайте нашата галерия и се запознайте с техните обичаи и ги приложете и във вашия дом, за да привлечете парите, любовта и късмета – няма да сгрешите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати