Венера преминава в Козирог! Вижте как ще ви повлияе планетата на любовта

Венера преминава в Козирог! Вижте как ще ви повлияе планетата на любовта

От 25 декември Венера – планетата, символизираща любовта, красотата и хармонията ще се намират в територията на сериозния и практичен Козирог. Този транзит ще ни направи по-хладни и делови в любовните отношения.

В този период трябва да заземим силните чувства и страсти и да помислим как да впрегнем бурните си емоции в нещо полезно. Използвайте естетическите си вкусове, за да градите стабилни основи.

Хората, родени с това положение на планетата, изглеждат по-студени и безизразни що се отнася до силни емоции, но това не означава, че са безчувствени. По-скоро са се научили да крият интензитета на чувствата си от другите.

Вътрешно те имат огромна нужда от любов, но не знаят как да я демонстрират и изискват от другите. За тях е много трудно да се обясняват в любов и да описват чувствата си. Предпочитат да се крият зад сигурни стени.

При период на Венера в Козирог хората ще използват работата, за да демонстрират чувствата си. Ще се стараят и ще се опитат да бъдат съвършени, за да си заслужат комплиментите и ще се грижат за околните като критикуват грешките им.

Венера преминава в Козирог! Вижте как ще ви повлияе планетата на любовта

В любовта стремежът към сериозни взаимоотношение ще е с преимущество пред повърхностните флиртове. Венера в Козирог поставя бракът и сигурността на първо място в любовните връзки.

Хората, в чиято натална карта Венера е в Козирог, се привличат от по-възрастни, стабилни и улегнали партньори. Те трябва да са сигурни в сериозните намерения.

Надеждността и отговорността в близките взаимоотношения също ще са важни. На неспазените обещания, социалните хамелеони и манипулаторите няма да се гледа с добро око през следващите седмици.

Що се отнася до парите, при Венера в Козирог е препоръчително да сме по-пестеливи, като харчим само за най-необходимото. Не се впускайте в неразумни покупки, а инвестирайте парите си в нещо, което ще ви е полезно за дълго време напред.

За да разберете в коя житейска сфера ще сте по-сдържани в емоциите си, а отношенията ви с околните ще охладнеят, вижте кой дом в наталната ви карта започва с Козирог.

В тази сфера трябва да се съсредоточите върху изграждане на хармония, красота и партньорски взаимоотношения бавно, но сигурно, като не изпадате в емоционални драми, а се постараете да изгладите грешките.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати