Странници, чието минало е пълна загадка

Странници, чието минало е пълна загадка

1 от 3 Снимки

1. Бела от дървото


В средата на миналия век младежи от британския град Стауърбридж се забавлявали край бряст, когато с ужас открили в дървото човешки останки. След проведено разследване органите на реда стигнали до извода, че това скелетът принадлежи на 35-годишна жена. Но така и не станало ясно как се е озовала там и коя всъщност е тя. Историята станала още по-заплетена, когато в района все по-често някой поставял големи плакати, гласящи: Кой постави Бела в бряста?

Много от хората, които срещаме през живота си ни изглеждат мистериозни. Някои са изключително подозрителни заради поведението, което показват, а други – заради обвитото си в мъгла минало.

Въпреки че изглеждат съвсем нормални никой не знае почти нищо за тях и не може да каже откъде са дошли и какво са правили преди. Точно такива са и мистериозните личности, за които ще ви разкажем днес. Те сякаш се пръкват от нищото и няма никакви следи, подсказващи кои са всъщност.

Един от тях е странник от Амазония, на когото изследователите попадат в края на миналото хилядолетие. Когато го намират в огромна дупка, той не можеш да общува нормално с тях. Причината за това се криела в езика, който използвал.

Мъжът се изразявал по начин, напълно непознат за учените, и те така и не разбрали как се е озовал в капана и към коя местна общност принадлежи. Колкото и да се опитвали да разберат нещо повече за него, животът му останал пълна загадка за тях.

Вижте другите личности с мистериозно минало в галерията ни.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати