Това е цветът, който може да сбъдне желанията ви
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Психология на Цветовете»Това е цветът, който може да сбъдне желанията ви

Това е цветът, който може да сбъдне желанията ви

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60870
Оранжево
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Един от цветовете се счита за универсален антидепресант и ще ви помогне да изпълните желанията си, стига да има поне един предмет около вас в този нюанс, който да съзерцавате всеки ден.

Според психологията хората, които обличат оранжево, са големи оптимисти и са настроени по-положително към живота. Може да се възползвате от ведрата енергия на този цвят, като погледнете оранжев фон, ако не се чувствате добре.

Може също да сбъднете желанията си, взирайте се в този цвят, понеже от всички тонове в цветовата гама, оранжевият има най-положително влияние. Той се свързва със зрението и вдъхновението.

Аюрведичните терапевти смятат, че оранжевото има антимикробни свойства и предотвратява растежа на бактериите. Оранжевият цвят разкрепостява, дава свобода във физически и ментален план, психологически способства за по-голяма търпимост помежду ни, укрепва волята.

Психолозите го препоръчват за успокоение, връщане към баланса и справяне със стреса.

Оранжеви храни

Оранжевото символизира чувството за радост, така че ако почувствате спад на енергия и жизненост или смятате, че непрекъснато се проваляте, а късметът ви изневерява, обградете се с този цвят.

Ако искате нещо определено да се случи, постарайте се цветът да преобладава около вас. Освен да носите оранжеви дрехи, може да поставите повече оранжеви предмети около себе си, кристали или пък да се храните с повече оранжеви храни.

Този цвят е подхранващ и подмладяващ, като ще ви стимулира да направите това, за което не ви достига смелост.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати