Зомби апокалипсис: Труповете в Европа не се разлагат!

1 от 4 Снимки

Труповете в Европа не се разлагат. Проблемът е сериозен и крайно притеснителен.

Страшната истина разкри медикът уролог Михаил Советов на проведения в Москва първи всеруски форум. В него се събраха лекари, които практикуват суровоядство и вегетарианство.

Гробарите в цяла Европа са забелязали нещо странно. Оказва се, че времето за разлагане на труповете се е увеличило спрямо преди. Преди определения срок стигал, за да се разложат труповете. След него гробарите имат позволение да копаят за ново погребение. В последните години обаче те все по-често се натъкват на неразложени останки.

Причина труповете да не се разлагат, е начинът на хранене на погребаните. Бактериите, които имат задача да се справят с разграждането на плътта, просто не се справят. За последните 20 години храненето на европейците се е променило кардинално.

Промяната в храненето на европейците започва преди 15 години. Продуктите стават все повече синтетични и ненатурални. Те са пълни с консерванти, оцветители, ароматизатори, вкусови добавки – химически съставки, които унищожават бактериите, за да се удължи срокът на продуктите. Въпреки че са разрешени за употреба, не е проверено доколко са съвместими те с другите вещества.

Според някои лекари не всичко е наред с тези елементи и консумацията им от всички хора. При опитите се дава малка доза от един елемент на един човек. Това, че в неговия организъм всичко е наред, не означава, че тази добавка може да се яде от всички. Никой до този момент не е изследвал също както се случва със здравето на човека, ако изяде три или десет от тези химикала.

Един от показателните примери е в Британия. Когато изследват органите на починало момче на възраст 15-16 години, патологоанатомите са ужасени. Аутопсията показва, че тъканите и органите му са като на 80-годишен човек. Още от малко детето е хранено с фаст-фууд, а родителите не виждали нищо лошо в това.

За да изяснят колко сериозно е положението, учените показват кои храни в каква степен вредят на тялото. Хлябът, кифлите, бисквитите, тортите и вафлите са сред малко останали натурални продукти. Причината е, че срокът им на годност е до шест месеца, т.е. - все пак се разлагат. Доматите и другите зеленчуци пък могат да се съхраняват с месеци извън хладилника – което е показателно за качеството им.

Всички останали - сметани, кисели млека, сокове, мед, консерви, сладоледи, майонези, салами, са богати на ГМО-вещества и много добавки с индекса Е. Те са неделима част от ежедневието ни и често са обвинявани за болестите и затлъстяването.

Днес те са на път да предизвикат още един проблем – този с недостига на гробни места и дори появата на зарази от труповете, които просто не се разлагат. Пред човечеството стои реална опасност от зомби апокалипсис, но никой не взима мерки.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати