Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Тестове и Психология»Изберете си око и виж какъв тип човек си

Изберете си око и виж какъв тип човек си

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
Тест с око

Погледнете изображението много внимателно. Окото е вратата към вътрешния свят и това, което изберете, ще е определящо за същността ви.

Окото често се нарича прозорец към душата, защото в очите на човек можем да прочетем неговия вътрешен свят. Погледът издава емоции и моментни състояния, а всяко моментно състояние може да го промени. Само един поглед в очите на събеседника ни може да издаде много.

Душата влиза в контакт с външния свят именно чрез очите. Чрез тях се регулират енергиите в него. Старо поверие твърди, че колкото по-разумен е човек, толкова по-красива форма имат очите му. Те представят причинния свят у човека. Дясното око е показателно за ума, а лявото - за сърцето.

Страст

Ако и вие нямате търпение какво говори изборът ви за вас, побързайте да изберете окото, което ви допада най-много. След това вижте какво ще разкрие то за теб:

1. Страстни

Креативност

Вие не търсите пожара, а сами го палите. Спонтанни е второто ви име и винаги правите нещата така, както ви се иска. Инстинктите ви са изострени. Знаете какво бъдеще искате, но ситуация от миналото не ви дава мира. Време е да забравите. Една проста разходка може да се окаже ключът към разрешаване на проблемите.

2. Креативни

Земен човек

Преживели сте много, но сте си взели поука. По пътя към целта сте изгубили нещо ценно. Това ви е направило по-мъдри, макар да не сте наясно как ще използвате тази мъдрост в бъдеще. В момента сте в творческа фаза, така че най-добре покажете на какво сте способни.

3. Земен човек

Чувствителност

Вие сте свързани с природата. Тя ви дава сила и енергия. Когато осъзнаете това, ще постигате много по-лесно желанията си. Лечебната ви енергия привлича хората. Вие имате прекрасна зелена аура също като природата около вас.

4. Нежни

Загадъчност

Намеренията ви често са добри и положителни, но ви карат да се чувствате изгубени. Вярвайте повече в себе си и приемайте грешките като част от живота си. На първо място, трябва да се научите да обичате себе си, а след това да се доверите на инстинктите си.

5. Загадъчни

Харизма

Винаги казвате толкова, колкото смятате за нужно. Напълно искрени сте само с тези, които наистина го искат. Поведението ви е породено от предателство в миналото, което ви е накарало да изградите около себе си стена. Тя ви пази от лошите хора и опитите им да ви наранят.

6. Харизматични

Нощен пазач

Нерешителни сте, но хората ви харесват. Самите вие обаче не сте уверени, че интересът им е предизвикан от добрите ви качества. Не бягайте всеки път, щом пред вас изникне предизвикателство. Съумеете ли да станете по-самоуверени, ще постигнете каквото пожелаете.

7. Нощен пазач

Обожавате да наблюдавате околните, но не и да разкривате себе си. Може да влезете дори в ролята на преследвач, но не и да покажете искреност и любов. Истината е, че умеете да обичате, но просто искате от хората да се постараят. И сте прави, защото качествата ви са особено ценни. Вие сте истинско богатство и всеки, който ви има в живота си, е истински богат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest