Лаком дух на дете краде от бонбоните в сладкарница

Лаком дух на дете краде от бонбоните в сладкарница
Снимка: dailystar

Призрак на дете обитава магазин за сладкиши в английското графство Съмърсет и дори си похапва от лакомствата там. Това твърди собственикът на търговския обект, който, докато се е намирал в сладкарницата, е ставал свидетел на необясними явления.

Според британеца в заведението нощем броди призрак на момиченце, което обожава сладки изделия. По думите му, когато обектът е празен, призрачното дете често отваря бурканите с бонбони или други кутии със захарни изкушения.

Майлс Паркър, чийто магазин се намира в град Тоунтън, разказва, че от известно време имал подозрения, че в сладкарницата има гост от свръхестествен произход, но въпреки това не възнамерявал да споделя съмненията с обществото. Но когато камера за видеонаблюдение заснела паранормална активност в сладкарницата, той решил да разкаже на медиите на случая и да покаже две снимки, от които всеки би настръхнал.

На първата снима се вижда прозрачен образ на момиче с къдрава коса, а на втората – буркан с лакомства, който се намира във въздуха. Въпреки че много хора се отнасят скептично към снимките, собственикът на сладкарницата твърди, че те са напълно автентични. По думите му духчето, което се разхожда в сладкарницата нощем, по принцип е невидимо, но в някои случаи успява да се материализира.

Според него за присъствието на призраци тук има много доказателства. Често се случвало например вратите да се отварят и затварят сами. Чували се също така стъпки, дори и да нямало хора в заведението.

Лаком дух на дете краде от бонбоните в сладкарница
Снимка: dailystar

Освен това непрекъснато изчезват бонбони и други лакомства. Първоначално си мислех, че имаме мишки, но стана така, че сладкишите изчезваха и от кутии, които са много добре затворени. Просто няма как гризачите да са се добрали до тях, разказва собственикът на заведението и твърди, че необикновените явления, които се случват в заведението, плашат персонала и неговите посетители.

Преди време на това място е имало пъб за моряци и военни. При нас са идвали хора, които са го посещавали. Те са ни разказвали, че още тогава в заведението често падали предмети, столовете и масите са били премествани сякаш от някаква невидима сила. Само че мъжете, които са пиели в пъба някога, са били смели и не се впечатлявали много от подобни явления.

А сега в сладкарницата идват основно майки с деца, които ако забележат нещо плашещо, веднага биха си тръгнали. Това определено би било зле за бизнеса, жалва се Майлс Паркър.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати