Лицето ви издава какво ви очаква в бъдеще

1 от 6 Снимки

1. Чело


Ако в тази част на лицето ви се наблюдават по-руменеещи участъци, още в младежките си години животът ви ще протече леко. Ако челото ви има по-суха кожа, то ще имате сериозен проблем. Ще успеете да го решите, но ще трябва да направите много големи жертви.

Всички знаем, че чертите на лицето ни са определящи за отношението на околните. Малцина обаче са наясно, че всеки дребен детайл в нашия лик определя до голяма степен нашия характер, живот и съдба.

Всъщност още от древни времена китайските мъдреци са вярвали, че това, което ни предстои да се случи, вече е изписано върху изражението ни чрез устните, ушите, очите, вежди, устата и ние можем да надникнем в бъдещето, научавайки се да разчитаме някои знаци. Именно така се зародило и изкуството четене по лице, което продължава да се практикува и в съвременния свят.

За да научите повече за себе си чрез неговите принципи, не е нужно да сте го изучавали дълги години. Достатъчно е да разгледате нашата галерия, където ще намерите основни насоки в четенето по лице. След това спокойно можете да застанете пред огледалото и да узнаете това, което Съдбата е предвидила за вас.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати