Избери си камък и виж какво ще ти разкрие той
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Бижута и Камъни»Избери си камък и виж какво ще ти разкрие той

Избери си камък и виж какво ще ти разкрие той

1 от 6 Снимки
Избери си камък и виж какво ще ти разкрие той
Снимка: karinacollins

1. Опал


Сякаш сте се пуснали на автопилот. Имате нужда от повече време за себе си, почивка и уединение. Това не означава непременно, че над вас са надвиснали проблеми, които ви тревожат и изтощават. По-скоро означава, че все нещо ви пречи да останете насаме с мислите си и да си дадете сметка за мислите и емоциите си.

Скъпоценните камъни са високо ценени от дамите заради своята красота. Мистиците пък ги величаят, смятайки, че те притежават магически свойства. Така например се твърди, че планинският кристал пази от лоша енергия, магии и енергийни вампири.

Аметистът скрепява любовта между съпрузите, дарява с хармония и разбирателство, предпазва от изневяра. Арагонитът пък привлича късмет, здраве, приятелство, любов и щастие и е един от най-предпочитаните камъни.

Според психолозите камъните, които ни обграждат, имат и други неподозирани свойства – те разкриват преживяванията ни и части от характера ни, за които не сме се замисляли. Какво имаме предвид? Изберете един от кристалите на картинката и проверете в нашата галерия!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати