Гадаене с две зарчета! Разберете бъдещето си сега

Гадаене с две зарчета! Разберете бъдещето си сега

1 от 6 Снимки

1. Трудности на хоризонта


Събитията не се развиват така, както сте го планирали. На пътя ви се появяват спънки, които можете да преборите само с упоритост и целеустременост;

Темата за бъдещето е от най-вълнуващите за всеки човек. Тя е будела огромен интерес в нашите предци и продължава да интересува живо и съвременните хора. В тази връзка са измислени и всевъзможни начини за предсказване на предстоящи събития.

Едни гадаят с боб, други си служат с техники за гледане на кафе, трети врачуват с карти, четвърти - с помощта на свещи, а пети - с огледало. Разбира се, с това окултните практики за разгадаване на бъдещето съвсем не приключват. Сред най-разпространените начини за предричане на събития е хвърлянето на зарове.

За да изпълните този ритуал, трябва просто да си набележите два различни зара (единият ще изобразява вашето сегашно състояние, а другият - бъдещето ви) и да ги търкулнете на равна повърхност. След това трябва да си запишете числата, които ще ви се паднат, и да проверите какво казват заровете за сегашните ви преживявания, както и за тези, които ще имате скоро.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати