Разберете откъде произлизат най-дълбоките ви страхове с този тест

Разберете откъде произлизат най-дълбоките ви страхове с този тест
Снимка: Pinterest

Дори най-елементарните ви страхове показват дълбоки рани във вас, които още не са зараснали. За да разберете какъв е източникът на някои от подсъзнателните ви тревоги, направете си този тест.

За съжаление, все по-малко хора търсят дълбоката история на своите притеснения, а се задоволяват с повърхностни отговори.

Но за всичко си има причина. Така например страхът от насекоми показва, че имате неразрешени проблеми, най-често от любовен характер, които се стараем на всяка цена да избегнем.

За да разберете кои са вашите скрити страхове и откъде произлизат, направете си теста с картинката. На нея виждате няколко обекта – момиченце, ягода, пеперуда и две дървета. По това което от тях сте забелязали първо ще разберете какви са вашите подсъзнателни тревоги.

Момиченце

Ако първо сте видели момиченцето, вашите подсъзнателни страхове започват от детството. Вероятно е връзката с майка ви да е куцала и да сте се чувствали изоставени и самотни в най-уязвимите си години. За да го преодолеете трябва да работите усилено по изграждане на здравословна връзка с майка ви, защото на емоционално ниво сте все още малко дете, на което му липсва нежност и грижа.

Пеперуда

Ако пеперудата първо прикове погледа ви, вие сте човек, който силно се страхува от неща, които не могат да се обяснят по логичен път. Няма как да ги видите, да ги докоснете или да откриете рационалното им значение. Затова за вас е подходящо да се занимавате с духовни практики, които изследват подсъзнанието и смъртта. Това ще ви позволи да върнете доверието си не само в материалния свят, но и в духовния.

Ягода

Забележите ли първо ягодата на тази картинка, означава, че вашите страхове са в любовно отношение. Притеснявате се, че няма да бъдете обичани за това, което сте или вътрешно вярвате, че сте неспособно да създадете дълга и стабилна връзка. Ако това е така, вероятно е в детството да сте имали проблемни отношения с един от родителите и това сега да рефлектира на любовния ви живот. Възможно е също да се влюбвате в неподходящ човек отново и отново, като пресъздавате модела родител-дете от вашите най-ранни години.

Двете дървета

Ако първо сте забелязали двете дървета на картинката, вие сте човек, който се страхува да се справя сам. Непрекъснато търсите човек, на когото да се опрете и да помолите за помощ, когато ситуацията се усложни. Дори сте склонни да бягате от конфликтите и споровете, но не и да отстоявате своето мнение. Вероятно е твърде често да са ви подценявали и непрекъснато да са ви повтаряли, че няма да се справите сам, а вие да сте го повярвали и то да се е превърнало в реалност.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
26.01.2019 21:26
И аз първо видях черепа
1
0
M.Al.
M.Al.
29.01.2018 22:27
Преди да отворя публикацията видях череп.
След това може би момичето...
Късно е да се работи за здравословна връзка! Невъзможно е!


Как да го тълкувам?
3
3