Вълшебни места у нас, които сбъдват желания и лекуват

1 от 3 Снимки

1. Езерото в пещерата Леденика


В пещерата се намира Езерото на желанията, което е малко по размер, но с голяма слава. Хората вярват, че когато някой иска нещо много силно, трябва непременно да посети това езеро, защото водата му е вълшебна. Благодарение на силата си осъществява най-горещите ни молби и ни избавя от тежки болежки.

България е много специална страна не само защото на нейната територия има невероятни природни красоти, но и защото разполага с места, които се отличават с необикновена енергия. Те имат силата да изцеряват различни душевни и физически болки и да сбъдват съкровени желания, изглеждащи неосъществими.

Сред тези тайнствени кътчета е село Златолист, намиращо се в община Сандански. Там са преминали последните години от живота на известната българска ясновидка и лечителка Преподобна Стойна.

Пророчицата е била силно уважавана от Баба Ванга. Двете са имали респект една към друга, а Петричката врачка неведнъж е споменавала специалните умения на своята предшественица.

Преподобна Стойна е обитавала село Златолист цели тридесет години, като през това време е помогнала на много клетници. И днес мнозина вярват, че в храма Свети Георги, където е живяла лечителката, се сбъдват желания и се лекуват заболявания.

Вижте кои са другите места, в които според легендите се случват чудеса, в галерията ни по-горе.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати