Изберете си око и вижте какво ще разкрие за вас

Изберете си око и вижте какво ще разкрие за вас

1 от 9 Снимки

1. Око


Вие сте от хората, които са на мнение, че е по-добре човек да обича и да загуби любовта, отколкото никога да не я познае. Общителни и решителни сте, но понякога като всеки се чувствате слаби и имате нужда от добра дума и подкрепа. Въпреки това не си позволявате да показвате уязвимост пред другите. Вие също така сте много сърдечен и топъл човек, който цени приятелските си отношения и е готов винаги да подаде ръка на приятел в нужда.

Казват, че очите са огледало на човешката душа и че те говорят достатъчно, когато думите мълчат. Колкото и да се опитва някой да прикрие факти за себе си, поглеждайки очите му, винаги можем да разберем дали го измъчва тъга, прелива от радост или пък гори от любов.

Очите са основният мотив и в нашия бърз тест. За да го направите не трябва да отговаряте на сложни въпроси, а просто да си изберете едно от всичките девет очи, които са на картинката, и да видите в галерията по-горе какво ще разкрие този интересен елемент за вас самите.

Възползвайте се от теста и разберете нещо за себе и свой близък човек или пък затвърдете впечатленията, които вече сами сте си изградили.

Узнайте още сега какво се крие дълбоко във вашата душа! Намерете отговорите, които винаги са ви били нужни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати