Обладани от духове кукли обсебиха 63-годишен мъж

Обладани от духове кукли обсебиха 63-годишен мъж
Снимка: The Sun

Бари Колингсууд е мъжът, който е обсебен от куклите си. Пластмасовите играчки са обладани от духове и се месят активно в живота му.

Бари е на 63 години и работи като личен асистент на 56-годишната си съпруга Сара. Той обаче има и друго занимание. Колекцията, която мъжът крие в дома си, ще накара косите ви да се изправят.

Миналия ноември животът на мъжа се променя из основи. Той попада на кукла в местен благотворителен магазин, която грабва окото му. Той веднага я купува и я носи в дома си. Жена му настоява да я изхвърли още преди да я е погледнала, защото има особено лошо предчувствие за нея.

Бари Колингсууд решава да послуша жена си. Когато стига до оградата обаче, силен вятър разкрива лицето на опакованата все още кукла и го събаря на земята. Мъжът едва не прерязва вените си на стъкло. Според него куклата е усетила, че се опитва да я изхвърли и се е опитала да го убие.

От този ден нататък Бари започва да колекционира кукли. Днес той има 30 пластмасови красавици, всяка от които е специална. Мъжът просто не може да спре с манията си и прекарва всеки ден в търсене на нови и нови.

Поне десет от наличните кукли на Бари са обладани от духове. В това е убеден не само колекционерът, а и цялото му семейството. Според тях именно куклите са виновни за постоянното включване и изключване на електроуредите в къщата.

Всяка кукла има различни способности. Първата се опитала да убие Бари. Втора движи очите си, а трета говори и прави коментари от време навреме. Съпругата на колекционера често открива сушилнята включена посред нощ, като преди това я е изключила от контакта.

Синът на Бари е ужасен от манията на баща си. Той има намерение да се отърве от куклите, които го наблюдават от всеки ъгъл на къщата. 18-годишният Джош също вярва, че куклите са обладани. Докато през деня всичко е наред, нощем енергията в дома става нетърпима.

Момчето е убедено, че когато е само, те се втренчват в него, защото усещат, че иска да се отърве от тях. Джош е убеден, че ако не направи нещо скоро, нещо страшно ще сплети него и семейството му.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати