Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Фън-Шуй»Вълшебни предмети, които трябва да има във всеки дом

Вълшебни предмети, които трябва да има във всеки дом

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k253
7 от 7 Снимки

7. Гоблени и бродерии


Те носят семейно благополучие, ако се предават от роднини. Така че не изхвърляйте старите ръчно украсените възглавнички или покривки от бабите си. На късмет са ви!

Ако се интересувате от езотерика и окултни практики, то навярно вече сте чели, че е добре в дома ви да има по-малко предмети, тъй като те, не само събират прах, но и са носители на специфична енергия, която понякога може да не ви действа особено положително.

Сред вещите, които не бива да допускате в дома си, са малките фигурки на орли или щъркели, които биха могли да привлекат лоша поличба на обитателите на дома. Същото се отнася и за рогата на животни, плакатите с риби, фигурките на слон с провесен хобот.

Несполуки може да ви донесе също така съхраняването на подаръци, които не ви допадат, или стари обувки. Неблагоприятно е въздействието, което имат и счупените или повредени вещи. Ето защо, ако имате някои от тези предмет в жилището си, е желателно да се отървете от тях.

Същевременно обаче според екстрасенсите има магически предмети, които зареждат дома с положителна енергия, правят живота ни по-лек и успешен и ни даряват с красота и харизма. Вижте някои от тях в галерията по-горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати