sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Любопитно»Тайните на първите дами, които ще ви шокират

Тайните на първите дами, които ще ви шокират

1 от 6 Снимки

1. Карла Бруни


Никола Саркози е 23-тия президент на Франция. Той се сдобива скоростно със съпруга. Той и Карла Бруни излизат на 17-ти декември 2007 г. за пръв път, но снимката им веднага се появява във френската преса. Само 2 седмици по-късно, на 2 февруари 2008 г., те вече са женени. Малко по-късно първата дама признава, че е фен на полигамията вместо традиционния брак. Бруни си пада по грубостите и това да получава внимание от различни мъже по едно и също време. Любовта ѝ към конкретен човек пък не трае повече от 3 седмици.

Да си първа дама определено не е лесно. Всяка жена, колкото и да е силна външно, има своите тайни и слабости. Това важи с пълна сила за първите дами.

Жената до президента винаги трябва да е перфектна. Тя трябва да изглежда добре, да е поддържана и да се държи на положение, и то без значение как се чувства наистина. Често истинската същност на тези нежни същества остава скрита зад добре обмислена и тренирана фасада. Ще се учудите колко неща не знаете за едни от най-известните първи дами.

В класацията си сме събрали най-големите тайни на шест от най-популярните първи дами за всички времена. Ако тези жени бяха обикновени, те не биха предизвикали интерес. Учудващото е, че те са успели да скрият личния си свят, когато цяла нация следи всяка тяхна крачка. В галерията горе може да видите кои са най-големите тайни на по-известните първи дами.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати