Каква е вашата свръхестествена дарба според зодията

1 от 12 Снимки

Овен – най-добрият магьосник


Овните са надарени с невероятна енергия, която им помага да са изкусни в магиите. Ако имате нужда от амулет за късмет и щастие, помолете някой представител на тази зодия да ви го изработи. Отдава им се също извършването на различни мистични ритуали, както и гадаенето с карти.

Всеки от нас има някакъв уникален вроден талант, дори и да твърди, че не го бива в абсолютно нищо и всички останали го превъзхождат с разностранните си умения.

Един пее, друг рисува, трети се справя отлично в спорта, четвърти го бива в готвенето, а пети може да похапва, колкото си иска, без изобщо да пълнее. Друг пък има дар слово и омайва всички със сладки приказки.

Освен тези умения обаче си имаме и някои по-специални и дори чудати дарби от свръхестествен характер, които зависят от нашия зодиакален знак.

Погледнете в галерията по-горе, за да видите дали сте магьосник, лечител, екстрасенс или имате някакви други специални заложби, за които нито вие, нито приятелите ви сте подозирали.

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Силвия
Силвия
19.05.2019 20:38
Риби – медиум

Рибите са изключително сензитивни. Те могат да видят неща и създания, които за останалите хора са абсурдни. Така например могат да зърнат дух или да усетят присъствието му. Те общуват добре не само със създание от отвъдното, но и с животните и растенията.
0
1