Извънземните са ни отстъпили Слънчевата система

извънземни

Слънчевата система ни е завещана от извънземните. Те са обитавали тази част от Вселената много преди нас.

Днес може и да наричаме Слънчевата система дом на човечеството, но той невинаги е бил наш. Учените са убедени, че в миналото тук са живели вече изчезнали видове от най-различни извънземни цивилизации. Предполага се, че тези древни извънземни видове са обитавали Венера, Марс, та дори Земята.

Днес тези видове са изчезнали без следа. Професор Джейсън Райт от Университета в Пенсилвания разказва вълнуваща, но все още недоказана теория в последната си научна статия, озаглавена Предишни местни технологични видове. Астрономът е убеден, че рано или късно ще се натъкнем на доказателства за присъствието на тези предшественици в Слънчевата система.

Преди време името на Райт стана известно поради предположението му, че мегаструктура на извънземни гравитира край далечна звезда. Днес той отново изненада с предположението, че т.нар. извънземни са оставили своя отпечатък и подпис, за да ги намерим. Всичко опира до това, че не знаем къде да ги търсим.

Извънземна раса

Предположението е, че тези създания са обитавали древна Венера и Марс, на които тогава е имало многобройни източници на вода. За съжаление това е било много, много отдавна. Това е и причината археологическите доказателства да са тотално заличени.

Венера днес също е много различна отпреди. Околната среда на планетата се е формирала следствие от гигантски парников ефект. Той не само променя повърхността на планетата, но и изтрива следите от древен живот, ако ги е имало изобщо.

Слънчева ситема

Ситуацията на планетите силно стеснява местата, на които може да бъдат открити останали следи от древни извънземни цивилизации. Ако има такива изобщо, те трябва да са скрити под повърхността на Марс, на Луната или към външния край на Слънчевата система. Там те биха били скрити толкова добре, че дори многобройни метеоритни атаки трудно биха ги повредили.

Ако Райт е прав, то вероятно базите на древната цивилизация са построени под повърхността на планетите и е въпрос на време да ги открием. Освен това има голяма вероятност древни космически кораби от извънземни цивилизации все още да обикалят в Астероидния пояс в края на Слънчевата система.

НЛО

В заключение ученият обяснява, че ако е имало древна извънземна цивилизация, тя със сигурност е възникнала в Слънчевата система и не е дошла от други звездни системи, каквото е всеобщото схващане. Което е един наистина нов поглед над нещата и заслужава подобаващо внимание.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати