Зъл дух тормози майка и детето ѝ

Злият дух
Снимка: swins

Казват, че духовете могат да се привържат към определени територии или помещения, но нерядко и към хора. При това под вниманието им могат да попаднат дори съвсем невръстни дечица. За жалост, точно такъв е случаят и с 2-годишно момченце от Обединеното кралство, което за краткия си живот е видяло повече страховити явления, отколкото мнозина от нас.

Когато младата майка Тейси Брукс родила, тя била на седмото небе от щастие. Малко след появата на сина ѝ обаче, в дома ѝ започнали да се случват странни неща. Предметите често се местели, без някой да ги докосва, а момченцето започвало да плаче неутешимо, без да има логична причина.

Това обаче не било всичко. Тейси често забелязвала безплътни създания в дома си и дори успявала да заснеме някои от тях. Но повечето хора продължавали да не вярват на думите ѝ и дори я обвинявали в употреба на Фотошоп.

Уморих се хората да не ми вярват. Домът ми наистина е обитаван от зли сили с неясен произход. Не мога да кажа със сигурност дали става въпрос за фантом, полтъргайст или нещо друго. Знам само, че приема различни форми – на дете, възрастен, куче. Понякога създава и плашещи звуци. Най-лошото е, че тормози сина ми и го разстройва. Когато е у дома, той сякаш е обладан от тези зли сили и не е на себе си. А когато е извън къщата, е съвсем различен, разказва притеснената майка.

Тейси и синът ѝ
Снимка: swins

Тя споделя, че вече няколко пъти е викала духовник, който да извърши екзорсистки ритуал в жилището, но страховитите явления са продължили да се случват. В един момент жената дори получила рана, наподобяваща одраскване от котка върху гърба си.

Това създание става все по-агресивно и ще трябва със сина ми завинаги да напуснем този дом. Надявам се само да не продължи да ни преследва и на други места, защото тогава не знам как ще се справя, опасява се Тейси.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати