Ловец на духове засне призрачна жена с котка

Предполагаемият призрак на Ани
Снимка: esoreiter

На мистериозно явление се натъкна 55-годишна британска изследователка на свръхестествени случаи. Докато извършвала свои битови задължения, Джи Кокфорт видяла дух, обитаващ съседски имот, и дори успяла да му направи снимки.

Вълнуващата случка станала на 21-ви февруари в град Донкастър, Южен Йоркшир. Кокфорт притежава лятно бунгало, което посетила във връзка с някои ремонтни дейности около него. В този ден тя нямала никакво намерение да изследва или търси привидения, а искала просто по-бързо да привърши ангажиментите си.

Докато се занимавала с имота си обаче, жената забелязала на съседния прозорец неясно изображение, напомнящо на жена, държаща черна котка. Джули моментално усетила, че става въпрос за привидение и побързала да го снимка с камерата на мобилния си телефон. Когато по-късно приключила с работата си, тя отишла да покаже снимките на своите съседи, които до този момент не познавала.

Когато поговорила с обитателите на съседското бунгало, те заявили, че в действителност домът им е обитаван от дух на починала дама. Според техни сведения става въпрос за госпожа на име Ани, живяла тук в началото на деветнадесети век. Съседите на Джули дори показали снимка на дамата, когато е била млада, и интуицията на изследователката веднага ѝ подсказала, че именно нея е видяла.

След появата на тайнственото изображение в интернет се появиха ожесточени спорове. Скептици веднага заявиха, че това не е никакъв дух, а просто заскрежено или изцапано стъкло. Джули обаче е убедена, че тя е видяла призрак.

Когато се занимаваш с подобна изследователка дейност, действаш като притегателна сила за създанията от отвъдното. В даден момент започват да ти се явяват призраци навсякъде, смята 55-годишната британка.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
margo.mk
margo.mk
08.03.2017 16:56
Прилича на нарисувано с тебешир на дъска. Пък може и качеството на снимката да не е много добро!
1
0