Венера е ретроградна! Ето какво не бива да правим през този период

Ретроградна Венера

От 4 март до 15 април Венера ще се движи на обратен ход между знаците Овен и Риби. През този период ни очакват затруднения с партньорските взаимоотношения и проблеми от материален характер.

Венера в астрологията е планета, която покровителства красотата и чувството за естетика, любовта и връзката с любимите ни хора, материалните ценности, финансите, изкуството и комфорта.

Когато се движи ретроградно, ще трябва да преосмислим всички тези въпроси. Вероятно е да се появят дребни проблеми в тези сфери, които ще ни наложат да променим начина си на мислене, за да не си създадем по-големи затруднения.

При обвързаните е възможно да възникнат различни противоречия, а старите проблеми, на които не са обръщали внимание преди, сега ще се възродят, за да бъдат решени.

Овен

Възможни са и срещи със стара любов, с която в миналото отношенията са останали неизяснени. От дистанцията на времето сега ще имате възможност да говорите по-спокойно за миналите си взаимоотношения и да си простите.

Като цяло е добре да се въздържате от радикални решения, свързани с партньорствата, тъй като планетата на любовта се движи на обратно и след време ще осъзнаете, че сте направили грешен избор.

До 15 април е препоръчително и да се избягват спонтанни решения от материален характер. Въведете ограничения в бюджета си и не харчете, както преди, за да избегнете финансовите проблеми.

Риби

Седмиците на ретроградна Венера ще се усетят най-силно от хората с творчески професии и интереси. В този период е добре да направят пауза и да отложат проектите си. Венера покровителства изкуствата, а когато не е директна, ще страдаме от липса на вдъхновение.

Не правете и големи промени във външния си вид, защото по-късно ще съжалявате. Това не е най-доброто време и за културни, и развлекателни събития. Избягвайте лошите навици като чревоугодничество, мързел и забавления.

Ретроградната Венера ще ни върне към всички забравени идеи, цели и проблеми в личния живот, красотата и отношението ни към парите, за да ги преосмислим и да погледнем в дълбочина.

На показ ще са дребни проблеми, които ни дават шанс да променим живота си към по-добро. Нужно е да не се разстройваме, че животът ни не върви по мед и масло, а да поработим върху пропуските, които не сме забелязвали досега.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати