Като по чудо! Момче се съживи на собственото си погребение

Като по чудо! Момче се съживи на собственото си погребение

Истински библейски феномен се е разиграл в Индия. По време на погребението си 17-годишно момче, смятано на мъртво, отворило очи и се върнало към живота само няколко часа, преди да бъде кремиран, съобщава Times of India.

Младежът се разболял, след като е бил ухапан от куче. Близо 2 месеца близките му го лекували у дома и когато станало ясно, че здравето му не се подобрява, го завели в болница.

Момчето пристигнало в болничното заведение с много висока температура, която не спадала в продължение на седмици, а състоянието му ставало все по-критично.

Лекарите настоявали да включат апарат за поддържане на жизненост функции, но тъй като роднините нямали достатъчно пари, пожелали да приберат момчето у дома и да го лекуват, както си знаят.

Само ден след като напуснала болницата, индиецът изпаднал в безсъзнание и не показвал никакви признаци на живот. Роднините решили, че е починал и организирали погребение, като първо трябвало да кремират тялото му.

Като по чудо! Момче се съживи на собственото си погребение

Но по време на погребалната процесия покойникът отворил очи, започнал да диша тежко и размърдал ръце и крака, с което доказал, че все още е жив.

Веднага го върнали в болницата, а лекарите му поставили диагноза менингоенцефалит - възпаление едновременно на мозъчната тъкан и мозъчната обвивка на главния и гръбначния мозък.

Преди време бездомник в Индия също възкръсна като библейския Лазар малко преди да му направят аутопсия. Мъжът е намерен на улицата и не е проявявал никакви признаци на живот.

При прегледа в болница в Мумбай лекарите заявили, че е мъртъв и подготвили тялото му за аутопсия, но преди да го изпратят в залата, той размърдал ръце и крака, показвайки, че все още е жив.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати